Juraj Šilhavík bol už v roku 2016 pri samotných začiatkoch Scoot4Life crew, preto určite nikoho neprekvapí, že sa teraz stal oficiálnou súčasťou RIDEPRO Scoot4Life teamu. Uži si video plné technických trikov od Juraja!

Nazdar Juraj, na začiatok sa nám trochu predstav, opíš tvoje jazdenie, ako si sa dostal k freestyle scooteringu, ako dlho jazdíš a čo ťa na tom najviac baví

Čauko volám sa Juraj mám 20 rokov a ku kolobežke som sa dostal cez kamaráta. Skúsil som to a zaľúbilo sa mi to . Jazdím hlavne street a už tomu na budúci rok bude 8 rokov. Najviac ma baví super kolektív kamošov a hlavne adrenalín ktorý mi tento šport dáva.

Kde najčastejšie jazdíš a ako sa ti tam páči ? Kde sa ti jazdí/jazdilo najlepšie ? Na aké miesta by si sa rád vrátil ?

Tak hlavne jazdím bazén v Šuranoch a keď je nepriaznivé počasie, idem do junkride haly. Vrátil by som sa do Česka do Karvinej, tam sa mi naozaj páčilo.

Aký máš najlepší zážitok spojený so scooteringom ?

Spomedzi všetkých zážitkov, ktoré mám uchované v pamäti, najviac pre mňa bolo sa stretnúť s Ivanom Tučekom z Českej republiky.

Juraj Šilhavík v hale v Šuranoch

Ako hodnotíš slovenskú scoot scénu, čo je dobré a čo naopak chýba ?

Už sa to tu pomaličky rozrastá. Je tu veľa dobrých kreatívnych jazdcov, ale stále to tu nie je na takej úrovni, ako v zahraničí. Hlavne mám na mysli skateparky.

Na akej kolobežke aktuálne jazdíš ?

Aktuálne jazdím svoju vyskladanú kolobežku, na ktorej mám:

Odi soft gripy, Affinity riadítka, Kubars v3 scs, Titen headset, AO brian noyes v1 dosku, Tilt Rigid vidlicu, Trynyty x Midnight fender a River Brian Noyes signature kolieska.

Fotka z Bazéna v Šuranoch

Roman Vitek Bazén Šurany

Ako prebiehalo natáčanie videa ?

Natáčanie trvalo trošku dlhšie, hlavne kvôli škole, povinnostiam a teraz už aj práci.

Diky za interview, na záver môžeš zanechať nejaký odkaz sledovateľom !

Najviac sa chcem poďakovať Romanovi za edit a natáčanie klipov a hlavne kamošom, sledovateľom a rodine za podporu.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre